Szakfordítási Ösztöndíjpályázat

A XIV. Felvidéki Tudományos Konferenciára a Diákhálózat által kiírt Szakfordítási Ösztöndíjpályázatra a jelentkezők száma négy volt. Három turnusban lehetett pályázni – az első turnus határideje 2019. szeptember 15-e volt, itt az elnyerhető összeg 200€; a második turnusra 2019. november 17-ig kellett pályázni, a nyert összeg 150€; a harmadik turnus pedig 2019. december 31-ével zárult, az ösztöndíj itt 100€-nak felelt meg.

A négy beérkezett pályázatból kettő az első turnusban érkezett, egy a második turnusra, egy pedig a harmadik turnusra nevezte be munkáját. Az első turnusba nevezők pályázata pozitívan lett elbírálva, így Molnár Katalin és Bárczi Anikó az I. Szakfordítási Ösztöndíjpályázat nyerteseinek mondhatják magukat. A további két pályázó bár benevezte munkáját, de a Konferencián nem vettek részt (ami az egyik feltétele a pozitív elbírálásnak), így az ő munkájukat sajnos nem tudtuk elfogadni.

A pályázat a XV. Felvidéki Tudományos Diákköri Konferencia során is elérhető lesz. Várjuk a vállalkozó szellemű pályázókat! Sok sikert kívánunk mindenkinek!